Adjectius descripció física

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,67 KB

 
teatre tradicional: en ledat mijana el teatre va ser un espectacle complet, aquest teatre tradicional es dividia en 4 cicles: el cicle de nadal, el cicle pasqual, el de lassumpcio de maria i l'hagiografic.
el misteri d'elx o la festa pertany al cicle de lasumpcio de maria. es un drama assupcionosta dividit en 2 actes que es representa cada any els sies 14 i 15 d'agost a la basilica de santa maria d'elx. un dels mes espectaculars del misteri d'elx es la tramoia.
-
superior: la magrana, l'araceli i la coronacio.
-inferior: l'andador i el cadafal.

- DESCRIPCIO CIENTIFICA: la descripcio representa amb paraules una realita fisica o mental. una descripcio es pot enfocar de formes diferents: des dun punt de vista objectiu i des de un punt de vista subjectiu.
la descripcio cientifica apareix en els textos expositius que tene la finalitat d'explicar les caracteristiques i les propietats del mon natural i social. en la descripcio cientifica se segueix un proces: observar l'objecte de la descripcio, selecionar les dades mes inportants, ordenar el que vol dir i redactar la descripcio.
-DESCRIPCIO LITERARIA: es propi l'us de figures com les comparacions, les metafores o les hiperboles. en general es distingeixen 3 tipus de descripcions en funcio del punt de vista: objectiva, impressionista i en perspectiva.

Entradas relacionadas: