"amb avio" "en avio" preposicions

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 3,93 KB

 

9- En un altre lloc: Helen Sandberg rebia als ambaixadors d'Amèrica i Anglaterra ( molt diferents entre si). A na Helen no li agradaven aquest ambaixadors, perquè eren militars i els seus països eren més grans que el seu.

Després de discutir una estona l'ambaixador americà, diu que 50 marines americans a la seva ambaixada i que amb una hora poden estar allà, l'altre ambaixador contesta i diu, que amb una hora alomillor ja es tard, i que un home ja està mort. Ell informa, de que té 6 soldats esperant a fora dins el seu cotxe, i que són especialistes en segrestadors. Discuteixen entre ells i Helen els explica el que ella pensa, el que vol, i el que farà.

En primer lloc ( els explica), jo no tenia ni idea d'aquests soldats dins la ambaixada Anglesa.

En segon lloc, crec que atacar l'avio no es una bona idea, hi ha 108 passatger a dins, i vull que surtin vius, NO morts. Els agraeixo les seves idees, però recordin que aquests petit país és nostre i NO vostre.

Quan els ambaixadors, ja partien, sona el telèfon, i en Michael l'agafa. La cara den Michael està molt seriosa, ell apunta a un paper una nota i després penja el telèfon. Qui és? Demana Helen.

Ell contesta que és un missatge de radio, de l'avio, que diu: “nosaltres estimem els nostres germans. Nosaltres adorem que la Primera Ministra estimi el seu marit. Ell està dins l'avio, devora la porta”.

Després d'uns minuts amb silenci, Helen recorda la imatge del passatger assassinat a tirs des de l'avio.

El telèfon sona una altre vegada, el coronel Carter esta a fora, informa en Michael. En Michael li conta el contratemps al coronel.

10- Dins l'avio: Harald i Carl estaven esposats a la porta, Harald ferit al cap, i amb problemes de visió. La segrestadora, els vigilava mentres els apuntava, un altre segrestador vigilava els passatgers, i el tercer estava dins la cabina del pilot.

Carl, demanà un doctor pel seu amic ferit, però la hostessa, li contesta que quan tenguin els seus germans abord, ells tendrien un doctor.

Després, Carl enfadat, es posa a discutir amb la segrestadora sobre la seva edat, ell li diu que es com una nina; ella en canvi, contesta mig plorant que té 20 anys i que no es cap nina. Ell li diu que ha matat una persona innocent, que tots són innocents. Ella li explica, que quan era petita, vivien 10 persones dins una habitació, sense aigua, sense bany. Que els seus pare no tenien treball ,ni passaport, ni res. Que ella era una de les 1000 persones d'aquell poble; en canvi a 10 quilometres hi havia la gent rica, amb cases precioses, cotxes preciosos.

Al cap d'un instant, surt de la cabina del pilot, l'altre segrestador, que agafa pel braç a la hostessa i li diu que no xerri amb ells, tot seguit li pega a nen Carl a la cara, mentres li diu: tanca la teva boca, i pensa amb la teva dona!

En Carl tenia sang a la boca, i una de les seves dents estava rompuda, de sobte alça el braç i mira l'hora que era, eren les 2:23, d'aquí 7 minuts el temps s'haurà acabat, pensà Carl. Em sap greu amic meu, tu, has intentat lluitar, i has intentat parlar, però crec que avui es l'últim dia que treballem, li va dir Carl a Harald a l'orella.

Entradas relacionadas: