Avortament

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,98 KB

 
Què és l'avortament?
Avortament és la mort abans de néixer. I no és una oració paradóxica, perquè, com es sap, la vida s'inicia abans del naixement. La primera cosa que s'ha de saber és quan comença a viure el ser humà, per a comprendre que la interpretació del desenvolupament embrionari, en les primeres fases, hores i dies, ja és avortament.
Avortament voluntari
Avortament per cesària
Avortament per succíó
Avortament per enverinament salí

El nadó mor enverinat i cremat per una solució salina altament concentrada introduïda en el líquid amniòtic de la mare.
Avortament per dilatació i curetatge
Avortament per part parcial
Mitjançant Prostaglandines_fàrmac provoca un part prematur durant qualsevol etapa de l’embaràs. S'usa per a dur a terme l'avortament a la meitat de l’embaràs i en les últimes etapes d'aquest. La seva principal "complicació" és que el nadó a vegades surt viu.
Pastilla RU-416_Se tracta d'una píldora abortiva emprada conjuntament amb una prostaglandina, que es eficient si s'utilitza entre la primera i la tercera setmana després de faltar-li la primera menstruació a la mare. Per aquest motiu és coneguda com "la píldora del dia següent". Actua matant de fam al diminut nadó, al privar-li d'un element vital. L'avortament se produeix després de varis dies de doloroses contraccions.


Feminisme
Conjunt d'idees i accions que, al llarg del temps, busca afavorir els interessos de les dones en situacions de submissió al poder masculí per tal de modificar posicions de desigualtat i violència envers les dones.
F. Liberal_ Que els homes i les dones tengui els mateixos drets
F. Socialista_ Política que defensa la igualtat i els drets de la dona
F. Materialista_ Vol que es seu sexe pertenyi a una classe social i vol eliminar el machisma

Entradas relacionadas: