Balears densitat

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,87 KB

 

Benvolgut,

Senyor Pere Cardona,

Em dirigeixo a vostè com alumna del primer curs del grau d'Educació Primària de la Universitat de les Illes Balears, a la seu d'Eivissa i Formentera per sol·licitar el canvi d'una data d'examen, ja que em coincideixen Dos exàmens el mateix dia i a la mateixa hora, concretament el dia 10 de febrer De 2017 a les 9:00 h del matí. Les assignatures que coincideixen són: 22101-Pensaments i Contextos Educatius Contemporanis i 22104- Lectura i Escriptura Inicials.

Per aquest motiu m'agradaria que consideréssiu aquesta incidència i per favor Em féssiu el canvi d'alguna d'elles.
Si no és molt demanar, necessitaria que el canvi no fos el dia 13 de febrer a Les 9:00 h del matí, ja que tinc l'examen de l'assignatura 22103- Bases Didàctiques i Disseny Curricular i d'aquesta manera em trobaria en la mateixa Situació i no podría fer un dels exàmens.
Per a mi és molt important poder fer els dos exàmens, ja que he pagat la Matrícula de les dues assignatures i m'agradaria presentar-me als dos exàmens i Així poder evitar anar a la segona convocatòria d'alguna d'aquestes Assignatures. Per això sol·licito el canvi de data i d'hora d'alguns dels Exàmens.
Anteriorment he parlat amb els professors d'aquestes dues assignatures però Ells no em poden ajudar, és per això que li escric a vostè com a cap d'estudis De la Universitat de les Illes Balears de la seu d'Eivissa i Formentera per Poder arribar a un acord.
Moltes gràcies per la seva atenció.
Atentament, Sílvia Escandell Oliver

Entradas relacionadas: