Conéixer sinònim

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,37 KB

 
El viaje de mis sueños
El viatge dels meus somnis és anar a diverses parts, primer vull viatjar a Jamaica per a conèixer millor la cultura i els origenes del reggae i veure les tradicciones de alla, també per a visitar el museu que té Bob Marley i conèixer la seva història. Després conèixer les seves platges i les seves diferents zones turisticas, em gustaria provar les diferents varietats de menjar de Jamaica. De segon m'agradaria viatjar a Estats Units per a conèixer algun dels difernetes gratacels que hi ha en New york, anar a l'estàtua de la llibertat i passar prop de les cataractes de Canadà, luegos a Holliwood para veure com es realitzen les diferents peliculas del cinema i poder passejar pel passeig de les estrelles. Finalment de tot m'agradaria anar en creuer pel Mediterráneo bé relaxat i poder conèixer alguns paises de la uníó europea com ho són França per a veure la Torre Eiffel i Roam para conèixer les difrentes tipus del antiguedades de l'edat romana i en cada país menjar dels seus diferents menjars i gaudir el creuer.

El ultimo libro que he leido
L'últim llibre que he leido a estat la ruta perdidad de Luis Miguel guerra, és un llibre molt interessant ja que ens parla dels origenes del descobriment de América des que Colon va començar noves rutes passant pels descobriments que va fer al llarg del viatge. Al llarg d'aquest llibre es parla de la partida de colon a buscar noves rutes, els moments que vivio en cadascun dels seus viatges; traïcions, ambicions fins que descubrio América. El llibre el que ens vol donar a conèixer és tot el que va succeir amb colon.
Mots: que: - conjunció subordinante de valor causal. -conjunció subordinante de valor comparatiu. Pas: -lloc per on es passa per una banda a una altra. -manera de caminar.

Entradas relacionadas: