Edad medieval

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,43 KB

 
Bé que la veritat es que jo havia fet dos cartes cutres, però e preferit tornaro a escriure tot a l’ordinador, perquè em feia il·lusió. Jeje!! Sol dirte en aquesta carta que: gràcies per tot el que fas per a mi. Gràcies per estar al meu costat quan u necessito. Gràcies per enviar-me sms tan macos que em fan veure que testimu. Gràcies per totes les abraçadés que em fas, sol teves. Gràcies per dedicar un temps del teu dia en fer-me una carta. Bé no se gràcies per haver nascut. Jejee! -sense tu ara mateix seria el RES-
Ara t’escriuré una cosa. OK. Perquè de moment ets la persona amb la qual vull somiar, mirar, tocar, i ajudar.

Fuaaa…alomillor me pasta. Bé si u has llegit veuràs com casi tot va dedicat a tu. Sol a TU. Que sàpigues que per molt que l’any que ve te’n vagis a Suïssa jo et seguiré trucant-te i enviant-te sms. Perquè m’esigual si estàs molt lluny de mi. Ok. Res del mon farà que deixi de parlar amb tu. Que u sàpigues. Aaah! I que aquí em tens pe tot el que vulguis, i sempre intentaré ajudar-te al màxim, perquè puguis ser felíç, i quan tornis jo testaré esperant igual que sempre i estimant-te encara més.

4/5/2007: per fi puc dir-ho tot sense parlar. I tenir una alegria per una simple abrasada teva i per una granidissima carta TEVA.

5/5/2007:
em sento molt bé. Amb una mica de ganes de no fer res. XD! I bé u sento perquè un estic molt inspirada i no dic coses molt maces…xD! Però espero que t’agradi.

6/5/2007:ganes de que vingui demà per veure’t. I dirte. Passem la carpeta jeje!

Entradas relacionadas: