Estudiant

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,78 KB

 

Josep Carner: Els fruits saborosos, Auques i ventalls, La paraula en el vent, Bella terra, bella gent.
Joan Salvat-Papasseit: El poema de la rosa als llavis, poemes en ondes hertzianes, L'irriadiador del port i les gavines, Les conspiracions, Lagesta dels estels.
Josep Vicenç Foix: Sol i de dol, Les irreals omegues, Onze Nadals i un Cap d'Any, Gertrudis, KRTU, L'estrella d'En Perris, Diari 1918.
Carles Riba: Primer llibre d'estances, segon llibre d'estances, Tres suites, Elegies de Bierville, Del foc i del foc, Salvatge cor, Esbós de tres oratoris.
Joan Oliver, Pere Quart: Vacanses pagades, Decapitacions, Oda a Barcelona, Saló de tardor, Terra de naufragis.
Salvador Espriu: La pell de brau, El doctor Rip i Laia, Aspectes i Ariadna al laberint grotesc, Cementiri de Sinera, Les hores, Mrs Death, El caminant i el mur, Final laberint.
Miquel Martí i Pol: Paraules al vent, Quinze poemes, El poble, La fàbrica.
Vicent Andrés i Estellés: Ciutat a cau d'orella, L'amant de tota la vida, llibre de meravelles, i el Mural del País Valencià.
Gabriel Ferrater: Les dones i els dies.
Francesc Fontanella: Amor, fermesa i porfia, Lo desengany.
Joan Ramis: Lucrècia.
Àngel Guimerà: Terra Baixa, La filla del mar, Mar i cel.
Santiago Rusiñol: L'auca del senyor Esteve, L'alegria que passa, Cigales i formigues, Els Jocs Florals de Canprosa, L'hèroe.
- Alta comèdia burguesa(Josep Pous i Pagès i Carles Soldevila), obres de crítica ideològica(Josep M.Millàs-Raurell i Joan Oliver), poema dramàtic(Josep Maria de Segarra).
Josep Maria de Segarra: poesia: Cançons de rem i de vela, Cançons de totes les hores, Àncores i estrelles, Entre l'equador i els tròpics, El comte Arnau, El be negre; teatre: Rondalla d'esparvers, La filla del Carmesí, L'Hostal de la Glòria, El Cafè de la Marina, L'hereu i la forastera, La ferida lluminosa; prosa: All i salobre, Vida privada, Cafè, copa i puro, La ruta blava, Memòries, Vida privada.

Entradas relacionadas: