Funció basica de les maquines

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,2 KB

 

La humanitat ha estat a punt D'extingir-se a causa d'una sèrie de terribles guerres. Per això, la societat Creada al començament de la gran Pau ha decidit agrupar les persones en cinc Faccions. Van crear Cordialita, Erudició, Abnegació i Osadia.

La protagonista d’aquesta història es Beatrice, I el seu aliat més fidel es el seu novio Cuatro al que coneix quan realitza les Proves per a poder entrar a Osadia

La seva enemiga, és a dir l’antagonista D’aquest llibre és Jeanine Matthews i el seu aliat és Eriç i ells dos junts Volen declarar la guerra contra tota la població.

El Treball que vaig Realitzar era un tríptic tractava sobre l’estudi geogràfic cultural, climàtic d’Itàlia.                                                                                                                                                El Meu propòsit era donar informació bàsica sobre aquest país llavors la meva Manera de plantejar o estructurar el meu treball ser dividir-lo diferents Parts:

Situació geogràfica,Tradicions, Clima,Llocs d’interès, Fauna, Cultura,  Gastronomia, Característiques bàsiques

La funció d’elles ha sigut sonar una visió Àmplia del país per a tota aquella persona que el volgués conèixer a distancia o Inclús anar a visitar-lo.                                                                         En conclusió m’ha agradat molt fer aquest treball  ja que m’ha sigut fàcil trobar la informació Adequada per poder reflectir en poc espai la importància tant cultural com Turística del país dins Europa.

Entradas relacionadas: