L'illa del tresor (23)

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,39 KB

 
31 A LA RECERCA DE TESORO: EL SENYAL ES FLINT AL següent dia es van (els pirates) a la recerca del tresor. Silver duu lligat al noi. Després d'una estona de caminata, es troben un esquelet que està en una posició que sembla indicar una mica. Decideixen seguir l'adreça que indiquen els ossos.
32 A LA RECERCA DEL TRESOR: LA VEU ENTRE ELS ARBRES Segueixen caminant pel camí i, a causa del calor i la costa, els pirates cada vegada estan més cansats. A l'estona escolten al lluny una veu fantasmal cantant la vella cançó pirata. Els homes s'espanten i no volen seguir, ja que creuen que és el fantasma de Flint. Silver els anima i al final s'adonen que és el fantasma de Ben i decideixen seguir. Quan arriben al lloc indicat s'adonen que algú ja ha agafat el tresor.
33 LA CAIDA D'UN CAPITOST Silver li dóna disimuladamente a Jim un parell de pistoles. Quan comencen a discutir els pirates. Silver dispara i simultàniament s'escolten dos tirs més, llavors surten d'entre els arbustos el doctor Gray i Ben jun; comencen a perseguir als pirates fins que s'adonen que per on s'han anat ja no podran fugir en els pots. Destrossen un d'aquests pots i amb l'altre van fins a la cova on s'havien refugiat.

Entradas relacionadas: