Una imatge no val més que mil paraules

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,79 KB

 

1Una imatge val mes que mil paraules->Diu que hi ha coses que no es poden representar amb imatges, però que en determinades circunstàncies una imatge es molt útil.

2.Aviat desapareixerà l'escriptura->Es imposible que desaparegui l'escritura,ja que ens ha ajudat molt, i no podriememmagatcemar inf

3.Fer literatura es cosa de pocs->Fer lite. Es a l'altura de tothom, una capacitat que es desenv si les cicumst ens son favorables

4.Els joves parlen malament ->ni els joves parlen mal ni els periodist. Esdcrigüen mal sinò s'han adaptat al nou temps. També diu que ens em d'esforçar per evitar equívocs i escriure bé.

5.El llenguatge es un mitja->Les llengües son indicadors d'identitat  col·lectiva, es a dir que la dimensió individual conviu amb la col·lect.

6.El ioruba és llengua rara-> Això es fals.Diu que qualsevol llengua es normal i vàlida no solament la que un mateix parla.

7.La meva llengua és la facil->Diu que no es correcte. Les llengües son iguals de dificls, per això un nen al néixer tarda el mateix en aprendre qualsevol llengua, mentres la tinga al seu entorn

8.La llengua materna->Quan naixem podem aprendre més de una llengua, si l'escoltem al entorn i si les sap utilitzar.

9.Val més dedicar les hores ->Es fals que estudiar un idioma es més important que altre.Qualsevol coneixement esutil perquè no hi hagi una única llenguai no tinguemtos els mateixos objectius, idees...

10.Les llengües mes parlants->Es fals. La llengua més important és la que és més útil per cada un, es la que utilitzaràs a diari.

11.En algunes llengües no es pot parlar->No acepta que una llengua es superior a una altra. Això es un pensament racisme.

12.Hi ha llengües que han perdut->Per ell totes les llengües son posibles de modernitzar-se i estan preparades per introduir els canvis de ritme.

13.On anirem a para amb->Diu que hi ha que respetar totes les llengües i rebutjar l'idea de que a cada estat ha d'haver una llengua. Ademas critica la unitat lingüística en cada estat.

14. Un estat plurilingüe->Defensa els estats plurilingües, per mantenir cultura i costums, i k paguem impostos asì que no es escusa per imposar una unitat lingüística en cada estat

15. Cal deixar que les llengües->Diu que cada vegada que es perd una llengua som mes pobres, pensa que habria que mantenir totes les llengües.

Entradas relacionadas: