Instruments banda de jazz

Clasificado en Música

Escrito el en catalán con un tamaño de 3,52 KB

 

Som de l'Oest - República Ska:

-Context: Després de tres grans fenomens musicals a Catalunya amb quasi nul·la presencia Lleidatana, un dels millors musics de Lleida, capaç de composar Operes, Sardanes o Rock'nRoll, composa un tema amb el seu grup Lo Pardal Roquet, que Per voluntat popular i pel boca a boca (i amb ajuda de grups que difonen la Cançó com Pastorets Rock o República Ska), s'acaba convertint en un himne.

-Missatge: Reinvindicar els elements i la identitat d'una zona territorial, enumerant les Seves tradicions, virtuts i amb una tornada que ha esdevingut himne.

-Estructura: Bitematica molt clara (estrofa-tornada) i com es Ska compas a 2. La versió Original de Lo Pardal Roquer era ritme a Country i per tant a 4.

-Instruments: Bateria, baix, guitarra, teclats i secció de metalls (saxo, trompeta i trombó).

Cirque du Soleil - Alegria:

-Context: Cirque du Solei, fa una aposta per donar projecció a un dels seus espectacles Per mitja d'un tema musical que repeteix tota l'estona el mateix, a mode de Jingle publicitari. Els hi va sortir tan be que la peça ha transcendit a L'espectacle.

-Missatge: Repeteix la paraula Alegria amb un seguit de frases evocatives pero sense massa Sentit.

-Estructura: Tema amb variacions on es repeteix el tema prinvipal varies vegades.

-Instruments: Electronics.

Sara - Antoní Tolmos:

-Context: El New Age i la musica instrumental sempre ha tingut una presencia constant Pero minoritaria, tret d'exepcions puntuals. Antoní Tolmos sempre ha fet produccions Vorejant musica classica, el jazz i New Age.

-Missatge: Plasmar tot el sentiment que li va generar el naixement de la seva filla.

-Estructura: Compas a 4 amb dos temes molt clars a mode d'Estrofa i Tornada.

-Instruments: Piano.

Entradas relacionadas: