jandi

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,79 KB

 
Els mitjans de comunicació:  són instruments específicament concebuts per a difondre a un gran nombre de persones la informació, l'entreteniment o la publicitat. (premsa,radio,televisió i mitjans electrònics).
Característiques ·El receptor dels missatges és, en tots els casos, col·lectiu i heterogeni,  el missatge en particular sol adreçar-se a un sector de població concret. ·La comunicacío és basicament unidireccional, és a dir, no interactiva, perquè els receptors no hi poden respondre. ·Els temes que

 tracten són variats i abasten tots els àmbits de l'interés públic. No es limiten a informar, sinó que integren continguts diversos. ·L'estructura dels missatges o espectacles anteriors ( el cinema, el teatre, l'esport, la música...). ·Creen opinió i un sistema articulat de valors, actituds i judicis sobre l'entorn social, cultural i polític. ·Es difonen amb rapidesa i transmeten missatges efímers, és a dir, que no estan fets per a durar, tot i que es poden conservar per a ser consultat i usats en un altre moment.

Entradas relacionadas: