Els joves llegeixen més Perqué

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,65 KB

 

Els joves i l'us de les noves tecnologies:la tecnologia ha estat una eina d'innovació, de canvi, a partir de la qual s'ha fet evident el progrés general de la humanitat. En les últimes dècades, la velocitat dels canvis ha estat inigualable en relació amb altres èpoques històriques. L'aparició d'Internet, els jocs, el telèfon mòbil... Han obert un gran camp d'us en els joves. Internet és una xarxa informàtica que ens permet establir el diáleg i tranferir informació, també la utilitzem com vehicle de comunicació i com enciclopèdia, perquè hi pots trobar tot el que busquis. Aquest avenc tecnològic és bo perquè ens facilita l'accés a moltes coses. Al mateix temps que ens permet mantenir-nos comunicats amb els altres.

els jocs de les consoles i els d'ordinadors, entre d'altres, també han tingut gran acceptació entre els joves. La finalitat d'aquest jocs és fer que els joves es distreguin, però molts cops els noi i les noies en fan un mal ús o això crec jo, perquè arribar a casa, en comptes de fer els deures es posen a jugar amb aquests jocs, i alguns fins i tot hi queden "enganxat".D'altre banda també tenim el telèfon mòbil que ha revolucionat el món de la comunicació. Allà on estiguis, en el moment que sigui, facis el que facis, estàs connectat mitjançant un petit telèfon portàtil que , de fet, usem tots, des de el més joves fins als nostres avis!

tot té advantatges i inconvenients jo penso que les noves tecnologies han millorat la nostra vida en el dia a dia perquè ens ofereixen comoditat, distracció,facilita la comunicació, arà bé, hem de tenir present que ens fan entrar en el món del consumisme:l'acceleració dels invents provoca que un aparell es faci vell en molt poc temps i ja desitgem tenir el més nou. D'altre banda no n'hem de dependre tant, perquè sembla que no poguem viure sense tots aquests aparells i de fet la humanitat s'ho passat prou bé durant segles sense tot això! Hem de vigilar molt, ja que aquests aparells crea addició, entre el 15% i 20% dels joves adolescents catalans tenen problemes d'adicció.Inclòs hi ha una unitat de joc patològic a l'hospital de Bellvitge.Llavors sabem realment què fan el nostres fills i filles davant de l'ordinador?Sabem el riscos presents i futurs que poden estar corrent?

Entradas relacionadas: