La publicitat

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 4,67 KB

 
La publicitat: es una tecnica de comunicacio que te com a objectiu fonamentalment persuadir i convencer el public perque adquireixi dterminats productes, ja siguin bens o serveis.
La publicitat:pot arriba al públic de moltes maneres diferents:
La publicitat televivisva:la publicitat televisiva es molt rendible per dos motius: d'una banda la televisio es basa amb l'imatge, de manera que amb 1 minut de emsisio podem rebre moltes imatges, de les quals nomes en recordarem algunes, d'altre banda arriba aun public molt nombros i dispers i per tan a un gran nombre de consumidors.
La publicitat radifonica:la radio es un mitja de comunicacio auditiu, perque rebem el misatge a traves de l'oïda, es caracteritza per la capacitat comuna i la claredat de l missatge, ja que no intervenen les imatges, i pel fet que pot arribar aun public molt nombros i variat gracies al nombre de programas diferents que s'emeten.La franja horaria es molt important per exemple al mati casi tothom escolta la radio i es molt mes eficaç.
Publicitat en la prensa escrita:La premsa escrita es el conjut de publicacions escrites(diaris,revistes)amb una certa periodicitat(diaria,semanal,mensual,)que tenen com a objectiu informar.La publicitat varia segons el tipus de public(adult,infantil,culte,popular)que llegeix la temaica de la publicacio i la seccio que pertany.Es combina la imatge i el text.
Publicitat exterior o de via publica:
existeix desde el moment que va neixer l'activitat comercial, el seu objectiu es doble:d'una banda cridar l'atencio de les persones perque adquireixin certs prdoductes i l'altre anunciar diferents tipus d'establiments on es poden trobar unas mercaderies concretes. Fem servir Cartells publicitaris.
El cartell:es un mitja de comunicacio de massa que preten ser simple, suggeridor i impactant ,directe i original ja que la seva funvio es cridar latencio dels ciutadants.

Publicitat en el punt de venda:inclou elements de la comuniccacio que ajuden a destacar productes als llocs on es farà la venda, es tracta de mobles,expositors,dispensadors,banderes,fotos,pòsters,cartells, etc.. que s'instalen on hi ha els productes amb la finalitat de cridar l'atencio dels consumidors, influeixen en la capacitat de desicio del consumidor.
Publicitat interactiva o en linia a internet:
consisteix en incloure una peça publicitaria en una pagina web, el seu objecotiu es gairabe sempre atreure navegants cap al lloc web de l'anunciant que paga per ser-hi inclos.AQuest tipus de publicitat persegeuix un public objectiui el clasifica segons les seves caracteristiques i preferencies.i També cal destacar les llistes de marqueting.
Publicitat indirecta:es una tecnica publicitaria que no apareix com a publicitat expressa i que sense anomenar-los insereix marques, simbols, aspesctes distintius de productes de manera discreta a una gran diversitat de programes.activa:o passiva.
La publicitat il*liticaes aquella que atempta contra la dignitat de les personeso vulnera els valors i drets redconeguts en la constitucio.en son exemple els anuncis que presenten el cos o parts del cos de les dones com a simple objecte desvinculant del producte que pretenen promocionar o que en presenten la imatges asociada o comportaments estereopitats que poden generar violencia.

Entradas relacionadas: