Llengua majoritzada

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,66 KB

 
La llengua és un instrument de comunicació que ens ajuda a expressar-nos i aquesta llengua va vinculada a la cultura d'un poble ia la seva història, encara que aquesta història troba maltractat moltes d'aquestes llengües.
Al món hi ha moltes llengües i la majoria són minoritàries. Les més importants són el castellà i l'anglès. L'anglès és la llengua més internacional en aquests moments i tothom intenta aprendre l'anglès, deixant al marge altres llengües a les que defineixen com no útils, per a fins professionals.
Al voltant de les llengües s'han creat una sèrie de prejudicis que la gent utilitza innocentment. Molta gent que utilitza aquests prejudicis els fan servir perquè no els interessa i no volen aprendre-la. Aquesta gent està acomodada en la seva llengua materna i no aprendran cap més la resta de la seva vida.
Les llengües, ja siguin les que tenen milions de parlants o les que tenen uns centenars deuen respectar-se mútuament i que cap ha de considerar més apta que l'altra. No cal deixar que cap llengua mori ja que amb ella moriria la història d'un poble.

Entradas relacionadas: