Mariona estivill

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,94 KB

 

El doctor informa de que la ferida es superficial i no porta perill, la senyora Estivill diu que el seu marit va comprar dos pistoles com la que havien trobat i també troben en falta al senyor Estivill desprès de un minuts el senyor Jordà a trobat al senyor Estivill a la cambra del senyor Pastor estirat a terra amb un fort cop al cap. 

Porten el estoig de les pistoles i veuen que hi falten dues pistoles una la tenen els i l'altre no ho sabien, en Poirot diu que ja ha resolt el cas i diu que avisin a tothom per ha d'explicar-los ho tot.


Capítol 5
Acusen al senyor Estivill de la mort de les dues víctimes. Mossèn Pere Jaume l'acusa perquè el va veure al Brollador, l'hi comencen a interrogar .
Parlen de que elles l'assassí i que la senyoreta Puig va cometre un error.L a Guardia civil ja ha arribat per fi tots comencen a tranquilisarse. Les vacances s'han acabat tothom torna a la seva casa y Poirot als seus casos. L'assassí es el Mossèn Pere Jaume.Jaume Fuster, nascut l'any 1945 en un barri popular de Barcelona
, de ben jovenet tingué molt clara la seva vocació literària. A catorze anys ja havia escrit la primera novel·la,
fruit de la passió que sentia pels còmics, els llibres d'aventures i, sobretot, les pel·lícules de lladres va morir
l'any 1998 a l'Hospitalet de Llobregat

Entradas relacionadas: