Mecanoscrit del segon origen personatges

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 4,83 KB

 
Aquesta història comença quan, l’Alba, una adolescent que tornava de l’horta es va trobar un nens que pegaven un noi, en Dídac, només pel fet de ser negre.  Ella els va intentar separar i mentre estava renyint-los i demanant justificacions pels seus actes van apareixen uns plats voladors. I, de cop i volta, tot es va destruir i tothom va morir exceptuant l’Alba i en Dídac.  Però no estaven del tot sols, també va sobreviure la Xica, un ocellet d’en Dídac. Com que van veure que en aquell poble no podien viure, van agafar tot el que podrien necessitar i es van dirigir cap al bosc. Allà, van  viure dins una cova. Al cap d’un temps, van descobrir que per allà a prop hi havia una masia i van anar-hi a viure. L’Alba i en Dídac sobrevivien com podien:  anaven a pescar, treien aliment dels arbres fruiters, buscaven dins les botigues...I, fins i tot, anaven a buscar medicaments a les farmàcies mig destruïdes. Una nit, van sentir un gran soroll, però no li van donar gaire importància i es van tornar a adormir. Al matí següent es van trobar una mena de rellotge fet malbé. Després d’hores analitzant-lo van deduir que procedia d’un altre món. Aleshores, també van descobrir que hi havia un ésser estrany amagat entre els arbres. L’Alba, molt  espantada, va decidir matar-lo i el van enterrar. Després de tot això van decidir tornar a la cova per estar més segurs. Al cap d’un parells d’anys van decidir anar a Barcelona. Allà van trobar moltes biblioteques en bon estat i es van entretenir molt llegint llibres. Durant la seva estada per Barcelona van veure un cartell on hi posava ‘’Aquí hi ha supervivents’’. També van decidir fer un documental molt extens en què van gravar el seu poble, Barcelona, el port.. Quan l’Alba ja tenia 18 anys van decidir agafar una barca i anar a explorar. Van arribar a un poblet on hi havia una colla de nois. L’alba i en Dídac, amb tota la bona intenció, van anar a parlar amb ells, però ells van atacar en Dídac i van intentar violar l’Alba. Per sort, es van poder escapar i van continuar la seva ruta per el mar. En Dídac i la Marta van tenir relacions sexuals perquè consideraven que si no ho feien l’espècie humana s’extingiria. Van tenir un nen i el van anomenar Mar. Al cap d’un temps de tenir el nen, en Dídac va anar a la biblioteca. Allà li va caure el sostre i va morir. En aquells moments, l’Alba va decidir enterrar en Dídac i després de reflexionar durant molt temps va concloure que quan en Mar fos una mica més gran haurien de tenir un fill per tal de repoblar la Terra.
ANÀLISI PERSONATGES PRINCIPALS
L’Alba
 és una noia que durant tot el llibre podem anar veient com va creixent, ja que passa de ser una adolescent de 14 a una noia de més de 18 anys que ha tingut un fill. Des de bon principi, el narrador ens explica que la l’Alba és una noia molt solidaria i gens racista ja que defensa a un nen que no coneix de res al qui estan pegant pel fet de ser negre. Ella és una nena valenta, que sap enfrontar tots els problemes i obstacles que li presenta la vida, sense por. També és astuta i sap que ha de fer en cada moment i és ella la que pren totes les decisions més importants.  Té les idees molt clares sobre els seus objectius i lluita per aconseguir-hi. El seu objectiu principal era tenir fills per a que l’espècie humana no s’extingeixi. El seu nom té un segon significat que és l’inici d’alguna cosa, en aquest cas de la nova humanitat.
En Dídac, al principi de la història és un nen de 8 anys durant la novel·la va creixent fins que va arribar als 12 anys, que és quan mort.  També és un noi intel·ligent però la pressa de decisions les deixa a l’Alba que fa el paper de mare i de responsable. Al començament de la història és una persona innocent però al llarg de la historia va madurant. Té un complex pel seu color de pell ja que sempre l’han jutjat per això. El seu nom ve de ‘’didàctica’’ que significa aprendre i madurar.
>Alba empieza con 14 años y termina el libro con 18. Es una chica morena, abierta, buena persona y está en contra del racismo. Dídac empieza con 9 años y termina la historia con 13. Es un niño muy maduro para su edad. Es de padre negro pero siempre ha vivido con su madre

Entradas relacionadas: