Mirall trencat personatges

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 3,41 KB

 
La Teresa és el personatge que més anys viu i está present en la novel·la des de que comença fins la seva mort, al final. Al llarg de la seva vida ha estimat a tres homes, el Nicolau, el Salvador i ja al final al Miquel Masdéu.El Salvador Valldaura apareix al principi de la novel·la. Coneix la Bàrbara i arriba a estar completament enamorat d'ella, això explica el seu estat trasbalsat en el moment en que la Bàrbara es suicida. Després coneix la Teresa i arriba a estimarla tant com a la Bàrbara, però sempre guardarà un racó del seu cor per a la Bàrbara. El Salvador té una filla, la Sofia, però mor i no arriba a veure el seu casament amb el botiguer, l' Eladi .
La S O fia és un dels personatges més importants de la novel·la. S'arriba a casar amb l'Eladi amb el qual tindrà dos fills: el Ramonet i el Jaume. El J AU me, malauradament mor molt aviat assassinat pels seus germans, el Ramonet i la María. Al final de la història, la Sofia se'n va a viure a França després de la mort de la seva mare Teresa.L'E LA di Farriols és un noi que treballa en una botiga de roba de Barcelona. Coneix una dona, la Pilar Segura, amb la que tindrà una filla: la María, que mor d'un suicidi, tirant-se de la tulada de casa seva. A la botiga coneix a la Sofia i acaba casant-se amb ella, amb la que tindrà els altres dos fills. Malauradament, morirà al cap d'uns anys de tenir els fills.M AR ia : un personatge la representant del món dels infants). És una noia filla d'una amant del marit de Sofia. Una noia jove vital, cruel com el seu germà (Ramón) quant és petita .OPINIÓ PERSONALAquesta novel·la m'ha agradat forca , malgrat que trobo que encara és aviat per llegir-la i entendre-la a la perfecció{o, ja que és una obra rebuscada amb molts personatges i molt ben buscada la relació entre tots ells.Personalment l' he trobat molt interessant, és molt difícil aconseguir una psicologia tant perfecta per a tots els personatges. Tots els personatges tenen secrets, cadascun te una forma diferent de pensar, i això és molt difícil d'aconseguir.
Crec que és una obra molt ben feta, digna d'una admiració increïble, té molt mèrit .Tots els simbolismes que hi ha estan perfectament buscats i alguns són difícil de trobar. El títol d'aquest llibre no l'entens fins que has acabat de llegir el llibre, crec que és molt oportú aquest títol “Mirall trencat”. Historia d'una família desfeta, una família trencada, un reflex en un mirall trencat.El llibre al principi et desconcerta, no saps bé per on va, fins que no acaba l'obra no saps bé de que van molts simbolismes i moltes coses. En definitiva és una obra important en la literatura catalana.

Entradas relacionadas:

Etiquetas:
els seu sat amb molt és