Mirall trencat resum primera part

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,67 KB

 
1a part
es caracteritza per ser la part on es presenten els personatges i es marca l´escenari que s, emplenarà de relacions diverses. El secret és el centre d´aquesta part: el fill il.Legitim de la teresa, la història de barbara, el cas de s. Valldaura, l´eldai i la pilar segura, son secrets que coneixem com a lectors i que de vegades son descoberts pels personatges. D´altres no se sabran mai: el de sofia, armanda o barbara.
aquesta part comença emb el naixement d´una criatura i es clou amb la mort d´una altra
divisió dels capítols. 1. Creació dun nivers literari, 2. Entrada de la segona generació i 3. 3era geenació
la priemra part es lineal .
comença la construcció de l´historia argumental en present però utilitzant el record que permetrà només al final, composar l´argument de la novel.La. O bé a partir d´un present es donen indicis que permetran donar sentit a d´altrers posteriors. Ex. Cap. V.
ja en aquesta priemra part el ritme irregulrar del pas del temps dóna iseguretat al Març temporal i el temps interior adquireix la maxima importància. Això fa que el record i la memòria s´enduguin el pes de la trama i que la idea de la novel.La com un mirall de la memòria o la de la cita de saint-real, que inicia el pròleg.
unaltre exemple vàlid per analitzar l´us del pas del temps és el moment en que les minyones descobreixen el dominó lila i l´antifaç de la teresa.
l´estil de la priemra part no es tradicional.

Entradas relacionadas: