Mirall trencat resum per parts

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2 KB

 

Cita (1 novel.La és un mirall..)El mirall dins d la novel.La és un símbol q ens dona x interpretar la vida,en aquest cas la novel.La es basa en el llarg camí q recorre una família,un mirall q un cop es trenca es pot apreciar els petits secrets. L'autor ens fa reflexionar d la nostra vida q pot tenir les seves parts fictícies cm les d les novel.Les i tmbé pot tenir les seves parts veritables.

(T'atmiro Elisa,x mantenir..)Ens està dien de q anirà aquesta 1part, serà la presentació dls personatges i dls seus secrets,secrets q seran desvetllats quan és trenqui el mirall.

(Deixa'm amb les meves..)Durant la2part veurem les vivències i els problemes d la vida quotidiana q donaran lloc a l'acció d la novel.La i el gir cap a la decàdencia,morts i penes i indicis d la futura guerra.

(Però el temps passat..)En la 3part, podríem fer 1 comparació amb el personatge Sofia,ella al inici dl mal temps decideix marxar a París, començar 1 nova vida, passar pàgina,deixar enrere el passat i finalment la casa és destruïda x donar lloc a un bloc d pisos en aquest cas, a una nova constel.Lació.

Època d l'obra? Finals  del S.XIX i S.XX. És una època agitada i tèrbola d la societat catalana.

En quin lloc passa l'obra?Una petita part passa a París,Viena,Passeig d Gracia, Valldaura.

Entradas relacionadas: