Narcís oller eloi tuies

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,92 KB

 
PERSONATGES: (plans, encarnen el mal de l’avarícia en diferents matísos)
Oleguer: (principal)
Descripció Psicològica:  és un home que es pot definir com un "avar" per Excel.Lencia, es capaç de  fer-ho tot per tal d’ aconseguir diners,això El fa ser egoista i tenir una molt dèbil capacitat de realició amb L'altra gent. No pot confiar amb cap ésser huma, ni amb la seva propia Dona, la Tuies. L'Oleguer es pensa que li vol robar. L'Oleguer esta en Contra del progrés industrial i tecnològic que està vivint el mon, ell Vol quedar-se amb es seves terres i les seves maneres d'aconseguir les Coses. 
Descripció física:  és un home altot i ossut pero Magre i cappetit, amb els cabells negres com els ulls. Té unes celles Gruixudes i un nas llarguet, el més destacable és la seva boca tirada Endavant com si tingués un morro i amb els llavis prims. 

Tuies: (principal)
Descripció Psicologica: és un senyora amb les mateixes creences o capacitats que L’Oleguer, és el símbol de l’avarícia pero en dona. Li mou la cobdícia De la propietat. Ella sempre s'encarrega negocis, cuida molt les coses, Estalvia tant com pot i també treballa a tot hora. Aquesta manera de ser També la fa aillar-se de l'altra gent i només pensar en els diners. La Tuies esta en del progrés industrial, ella segueix negociant i Treballant com sempre, aixo l'estanca en un estat social pobre i en L'obsecio d'obtenir diners. 
Descripció física: amb cara de pergamí arrugat, i comprimida fins dessota les orelles i oels banos de la seva perruca.

Magí Xinac: (principal)
És El notari que ajuda a l’Oleguer i mor d’un atac de cor. Al deixar vídua A la donya Tuies aquesta es casa amb l’Oleguer perquè comparteixen els Mateixos ideals de diners.

Eloi: (secundari)
És un pagès de la masia que sent menys preu per l’Oleguer. És violent.

Pere: (secundari)
És un pagès de la masia que deprés és converteix en amo d’aquesta.

Entradas relacionadas: