Narrador aloma

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,72 KB

!ELS FETS DEL CAS M.VALDEMAR

Aquesta és l'hitòria d'un home que estava molt malalt, al qual li havien dit que moriria la mitjanit de el següent dia. El narrador (expert en hipnotisme) va hipnotitzar l'home sense permís del metge i a causa de l'hipnosi l'home no va morir quan tenia predestinat, si no que seguia viu a causa de l'hipnosi que el narrador li havia practicat.

El narrador li anava formulant preguntes les cuals tardaven en ser contestades i sempre acavaven ´´m'estic morint``, les preguntes eren contestades pel malalt. Quan va ser mitja nit i les preguntes continuaven sent les mateixes l'home va dir´´ara estic mort`` pero inexplicablement l'home seguia respirant, això si, a la vegada descomposant-se lentament. En l'última de les preguntes contestades pel malalt va demanar que el despertesin així podria morir en Pau.

Després de molt rumiar-s'ho els metges van decidir despertar el malalt de l'hipnosi, al fer-ho el malalt,ja mort, es va começar a descomposar a una velocitat increible i es va convertir en un líquid groc i de desagradable olor.

Entradas relacionadas: