Narrador omniscient exemple

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,14 KB

 

Matrix: La missió de neó consisteix en enfrontar-se amb les poderoses maquines dominadores secretes de la humanitat, que viu en 2 dimensions:la que tots coneixem (en realitat es una projecció) i l'altra, que permet que les maquines puguin controlar la Terra i esclavitzar als humans. Matrix es un qüestionament del que es real o de quina es l'essencia d'allo que considerem real, la camera es desplaça en traveling per tal de mostrar aquesta doble realitat. Quan Morfeo li explica a Neó el mon real, la camera es desplaça en traveling frontal cap a l'interior de la pantalla de la TV per tal de mostrar els dos personatges amb les dues butaques i la TV, pero en un espai diferent, el mon tal com es en realitat. Després fa un altre traveling frontal(dallunyament), per tornar a l'espai inicial.

Somke: En el cas d'smoke, es visualitza l'acte de narrar sense substituir els fets relatats per imatges. Simplement desapareix la paraula del narrador i nomes es veuen representades les escenes del seu relat.
Sleepy Hollow: Inspiració Gótica, detalls moderns: caracterització parodica dels personatges. Vessant tetric esperançat, clima fosc, enverinat, opressiu... Exemple de Crane: valent defensant els seus principis ideologics i morals, capaç d'enfrontar-se a les autoritats i resoldre el misteri pero demostra, després, ser un investigador poruc.
El sexto sentido: Inici: dos plans estatics de l'estatua d'un angel i els gratacels d'una gran ciutat. Comença el dia. Un únic pla: la mare es vesteix, prepara l'esmorzar al seu fill i, en un moment que marxa a rentar la corbata del fill, torna a la cuina i es troba amb els armaris oberts. La mare crida, esta confosa i sona el timbre. Venen a buscar al seu fill per anar a l'escola. La mare es queda pensativa mirant l'emprenta de suor de la ma del fill. L'escena es gairebé muda, pero apareix musica per crear tensió.

Entradas relacionadas: