L'ombra del stuka David familiars

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 4,41 KB

 

David: és un jove alemany ros, ulls clars, alt, robust i és molt valent per l'acció d'anar cap a l'Ebre sol sense cap informació del lloc que busca, també és molt sentimental, simpàtic, sociable i amable. Arriba a Benissuda en recerca del passat dels seus familiars, per retornar al misteri familiar i donar-li alguna solució. Al principi pensa de donar mitja volta perquè no té cap informació del que busca, però com més ajuda rep de part de l'Elvira i en Roger més ganes té de sortir del misteri encara que hi ha moments en que donaria mitja volta.

Elvira: és una noia morena, feta una dona, d'ulls foscos, alta, sense gaire autoestima, simpàtica, sentimental i insegura. Es preocupa perquè no es veu maca, també com més gran es va fent sent alguna cosa més que amistat amb en Roger, però té por, ja no és el mateix quan a l'estiu jugaven i es feien petons per divertir-se. Quan s'embolica amb tota la història del David es sent interessada, però no només per el misteri que comporta, també per en David, però al final descobreix que és en Roger el que estima de veritat.

Roger: és un noi morè, alt, fort, prim, d'ulls foscos, molt valent, sociable, nerviós, intel·ligent, capficat i molt segur d'ell mateix i del que fa, i quan comença una cosa sempre l'ha d'acabar per força que costi. Des del començament es veu molt interessat per descobrir l'enigma i és el que sempre porta la iniciativa la majoria de vegades. Arriba un moment que el seu amor per l'Elvira és tant, que es sent gelós per en David, però s'ho treu del cap i només continua pensant amb l'enigma.

Elvira i Alexandra: la seva relació es que l' Alexandra es l' àvia de l' Elvira. La seva relació és bastant bona ja que hi ha vegades que entre avies i netes no es porten gaire bé.

Elvira i Roger: es coneixien de molt de temps enrere, dels anys a l'escola del poble, abans que ella comences a estudiar a l' institut al mateix Benissuda, i ell Marxés cap a una escola privada de Tortosa. Tenien una relació de molt bons amics. S' havien donat algun que altre petó però mai s' havien plantejat de ser novios, només amistat, fins que al final es van confessar els vertaders sentiments i es van donar un apassionat petó.

Elvira, Roger i Franz: en Franz va anar a viure a Benissuda, el avi d' en Roger, quant el va anar a salvar( teòricament a rematar-lo) es van conèixer, per això es coneixien. L'Elvira es coneixien per part del seu avi.

Elvira, Roger i David: es van conèixer per un accident que va tenir en David amb el gos d' en Roger, el ximple.

Tot va ser així: en David anava amb bicicleta cap a Sant Joan del Pla i en Roger va dir una paraula que no hagués haver dit perquè el gos creu que es diversió, anem. El gos va anar tot content, corrents, directament cap a la bicicleta i se li va tirar a sobre. En Roger i l'Elvira el van anar a ajudar. Des de llavors que el van ajudar a investigar coses sobre el seu passat. Era una relació de bons amics.

Roger i Alexandra: L' Alexandra, com he dit abans, es l' avia de l'Elvira, llavors és coneixien. A més a més els seus avis i pares es coneixien.

Franz i Alexandra: Tot el poble coneixia a en Franz, ja que quan va arribar tothom posa curiositat per saber qui és, llavors es coneixen.

Franz i David: El Roger els va presentar ja que en les investigacions li volien preguntar coses sobre el passat. A mes a mes en Franz va veure una nit com eren assassinats els seus familiars.

Alexandra i David: la neta de l'Alexandra, l'Elvira, li va explicar com va conèixer a en David . Ell li va fer alguna pregunta perquè al fer temps que vivia en aquest poble va pensar que alomillor sabria alguna cosa

Entradas relacionadas: