Paraules derivades

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,79 KB

 

Per a començar, ens trobem amb una classe de xiquets D'infantil que estan treballant la____ d'una manera més dinàmica i fàcil. La Professora els ha donat _____ perquè puguen formar paraula amb elles i així Puguen diferenciar, ells mateixos, les vocals, consonants i la formació de Paraules. L'inici de l'escriptura no és escolar, principalment perquè L'escriptura és un objecte social i el xiquet és un subjecte actiu i Constructiu del seu aprenentatge. Quan volem que aprenguen una altra llengua, La L2 ens pot servir per a avançar i aprofitar els coneixement de la L1. A més Com menys coneixement hi ha de la L2 pot fer que els alumnes posen menys Atenció, que es concentren només en alguns aspectes i que al final siga tot més Laboriós. Però quan tenen un cert domini de L1 és més fàcil treballar la L2 ja Que la parla és més contextualitzada, es referix més a situacions d'ara o ací, S'ajuda amb accions perquè els xiquets ho tinguen més present, per això la Professora aprofita eixe joc, que és un joc molt simple de realitzar en classe, Per a motivar els xiquets i xiquetes a què formen paraules sense la necessitat Que vegen l'activitat com una obligació.

"Això sí, a l'hora de planificar tot es necessita Major dedicació temporal que la L1 ja que cal tindre en compte que són inclús Molt xicotets (4 anys) perquè sàpien formar paraules sense ajuda en la L1 Perquè en la L2 haurà confusions. A més els temes que es trien per a treballar Han d'estar directament vinculats, per això els diu que escriguen el seu nom, Però quan se li demana a un dels xiquets que forme amb les lletres el seu Cognom, diu només que sap el seu nom i papà i mamà. Però a la mestra amb esta Activitat li ajuda a conéixer els alumnes ja siguen els seus intereses,sus Coneixements o per les seues dificultats.

(posar mes)

La finalitat de l'activitat, com bé he anomenat abans, és Que es desenrotlle tant l'escriptura com la lectura i tenint en compte l'edat, Els xiquets es trobaren en la fase sil·làbica. Esta etapa es caracteritza perquè comencen a Escriure paraules o fragments que coincidixen, en part, amb les grafies de la Paraula. (açò només si ix i en l'etapa alfabètica perquè ja tenen una certa Consciència fonològica, és a dir, es dóna compte que una sèrie de vocals amb Consonants, originen un so i reconeixen algunes parts de la unitat Significativa).

Entradas relacionadas: