Paraules de medicina

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,19 KB

 
Agulles pel mal de cap?
Segurament ajuda!! Els teus mals de cap segur que marxen. Però les agulles!!!!  La Cristina està nerviosa. Està amb la seva mare en el metge.
El Dr. Pölling ( el metge de la Cristina ), és un especialista en acupuntura, la
mare de la Cristina creu que la pot ajudar.
El Dr. Pölling estimula 6 punts del cos de la Cristina amb agulles d’acupuntura, en una sesuió de 30 minuts. El primer i el quart punt al principi fan molt mal, però després la Cristina ja no li fa mal. Finalment els mals de cap han marxat.
“Pots venir la setmana que bé per una altre sesió? Et va bé el 12 de Juliol a les 15 h?” El Dr. Pölling posa la cita al calendari. Però la Cristina no està segura: els mals de cap han marxat, i les agulles ... Però el Dr. Pölling diu que la segona sesió és important.
Perquè ajuda l’acupuntura? La medicina Europea no ho pot explicar.
L’acupuntura és molt vella i bé de Xina. Ja des de fa 3.000 anys n’hi ha metges d’acupuntura en Àsia. La medicina en Xina coneix 341 punts d’acupuntura. El metge et troba els punts correctes i els estimula. Els metges de la acupuntura creuen, que va bé per el Qi en el cos. Però el Qi d’on podria venir? També això la medicina Europea no ho pot explicar. Alguns metges creuen que per a molts pacients l’acupuntura és un “Placebo”: Els pacients creuen que l’acupuntura ajuda. I de veritat després l’acupuntura ajuda.
La Criistina està contenta. El seu cap ja no li fa mal. Però encara li queda la
segona sesió del 12 de Juliol.

Entradas relacionadas: