Perque teresa no va al bateig de Jaume?

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,31 KB

 

16

Era estiu, i l’Armanda tenia molta calor. L’Eladi i la Sofia eren fora de casa, estaven a Mallorca i les minyones aprofitant això es banyen a fóra al jardí. M’entres les minyones es banyaven al jardí van arribar el nens, en Ramón, en Jaume i la María i es posen a banyar-se amb les minyones. A l’Eladi li agradaven algunes minyones i tenia alguna relació amb alguna. La Teresa ja era molt vella i casi be no es podia moure.


17


En Ramón, en Jaume i la María jugaven a casa. A vegades visitaven a la Teresa, menys en Ramón, ja que la Teresa no volia res d’ell. En Ramón i la María s’avenien molt, en Jaume anava mes pel seu compte, perquè li agradava anar mes pel seu compte. Quan plovia i no sabia que fer, en Jaume se’n anava a veure a l’àvia Teresa, on li explicava tot el que feia en Ramón i la María. Aquests sempre li feien la tabarra a en Jaume.


18


Teresa Valldaura mirava una tórtora que hi havia a la finestra. I Veíé que la María li passava alguna cosa però no es podia moure. Quan va poder saber que va passar, en Jaume havia mort.

Entradas relacionadas: