Preu de la farina

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,74 KB

 

7.Creieu que la intimitat té un preu? Argumenteu la resposta. No. Jo crec que la intimitat no es pot comprar. La intimitat són uns fets o vivéncies que tens i que et poden servir la resta de la teva vida, incós poden arribar a definir una part de la teva personalitat i poden fer que reaccionis de manera diferent a les coses; per això jo crec que si vens la teva intimitat et destrueixes la vida.8.Digueu algun exemple de situacions que, a canvi de diners, alguna persona ha perdut la seva intimitat. Qualsevol dels personatges de la premsa rosa; però no puc posar cap exemple concret perquè no estic al dia d'aquestes coses que, sincerament, no m'interesen. 9.Feu de periodistes. Inventeu una notícia a partir d'una informació que heu rebut. Manipuleu-la de manera que sigui el més cridanera possible.10.En el capítol 9 Walter confessa a la Berta que rep una carta setmanal del seu pare a la presó.Què li diu? La Berta li pregunta si el seu pare és traficant d'armes i ell contesta que sí, a lo que ella no sap que dir i finalment contesta que el seu pare és instal.Lador de calefaccions per fer una broma.

11.Poseu-vos en el paper del pare del Walter i escriviu una carta al vostre fill des de la presó. Tingueu en compte la informació ded què ja disposeu sobre la relació que tebia prèviament amb el seu fill, sobre els motius de l'empresonament i la descripció de la visita de Nadal dels capítols 4 i 5.


Estimat Walter:

Què tal estàs? Jo estic dessitjant sortir de la presó per poder tornar amb tu i amb la teva mare. Em va agradar molt que em vinguéssiu a veure per Nadal, em vaig posar molt content; i he vist que has crescut molt.

Com et van els estudis? Procura esforçarte tot el que puguis.

Ja has fet més amics al poble?

No puc escriu-re gaire més perquè els papers que em donen per escriure no són molt grans.

Sento tot el que ha pasat i sobretot que t'hagis enterat així, però et prometo que quan surti tot canviarà; ja no tornaré a fer negocis d'aquest tipus ni en res que hi tingui a veure. I tornarem a estar junts com abans, això só; i podrem sortir amb la teva BMX i anirem a menjar hamburgueses.

Cuida molt a la mare.

Fins aviat.


Entradas relacionadas: