Registre civil

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,48 KB

 
Les autoritats xineses estudien prohibir als menors d'edat jugar a videojocs entre la mitjanit i les vuit del matí, perquè no els treguin hores de son i no interfereixin en els seus estudis.

Aquesta mesura està inclosa en l'esborrany d'una nova normativa de l'Administració del Ciberespai de la Xina, publicat aquesta setmana per la premsa xinesa, que està obert a consulta pública fins a finals d'Octubre.

L'Administració pretén garantir el compliment de la norma obligant a les empreses responsables dels videojocs a instaurar un sistema de registre, en el qual els usuaris hagin de introduir el seu nom real i el seu carnet d'identitat, perquè els jocs quedin bloquejats per als menors durant la nit.

Xina, un dels majors mercats mundials de videojocs, ja ha intentat en anteriors ocasions limitar el temps que els menors d'edat dedicaven a aquests jocs i fins i tot s'han obert al país centres per "curar" aquesta "addicció" en els quals es sotmetia a adolescents a una disciplina gairebé militar.

Segons dades oficials, uns 150 milions de persones d'entre 10 i 19 anys són usuaris d'Internet a la Xina, el que representa un 20% del total de 750 milions d'internautes del país.

Entradas relacionadas:

Etiquetas:
Registre civil