Resumen del Príncep de la boira

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,49 KB

 
M’agradaria presentar-te a dos prínceps. A la meva dreta trobem el príncep del poble del nord, el príncep Alejandro (Enrique) fill de Rohan, i a l’esquerra, del poble de l’est, el príncep Tristant (Fernando) fill de  Doriath.

 (opinió del Rei)

Vostè, rei meu, que prefereix, terres i armes (senyalant a l’Alejandro)  o prefereix pedres precioses, sedes i boscos. (dirigint-me a Tristant).

(el Rei parla)  També, podem fer un torneig, un torneig que el guanyador obtindrà la mà de la seva filla, de la princesa Sarai.

 (el Rei em pregunta en que consistirà el torneig).

 El torneig consistirà, en... ‘El Joc del Mocador’, qui aconsegueixi agafar més cops el mocador de la princesa Sarai, (agafar el mocador del coll de la princesa Sarai) serà el guanyador.     Endavant prínceps i nens del poble. (fent entrar a tothom)

 JOC DEL MOCADOR

 Molt bé, un fort aplaudiment pel guanyador, (l’Alejandro / en Tristant.)

 (El Rei parla)   (el Rei marxa juntament amb la gent de la reialesa).

(vaig amb el perdedor a consolar-lo)

 Saps, príncep (Alejandro / Tristant.), més enllà d’aquell bosc, (senyalant) seguint el camí, hi trobaràs un altre regne, on també hi ha una princesa que busca espòs per casar-se, vol a un príncep fort i ben plantat. Córrer, a que esperés, ves a buscar-la. Sort!

Entradas relacionadas: