Sergi pàmies

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 4,35 KB

 


María, jugava en els seus germans menuts i Sergi vora el barranc, fins que els pares de Sergi que eren rics estaven farts ell vinguera sempre brut i que estiguera sempre jugant amb María, que sos pares eren molt humils i li varen prohivir que jugara en ells.

Un temps després, a Sergi li compraren una moto de motocros que la feia bramar per tot el poble. María i Sergi tornen a relacionar-se. Uns dies després se'n van d'excursió a la muntanya i María es gira un peu i cau a terra del dolor i Sergi va corrent a per la moto per a portar-la al a poble a què li faixen l'assistència medica; Sergi i María començen a estimar-se.


María al tindre un esguins en la cama, pues no pot assistir a l'institut, fins que Sergi passa un dia per sa casa i li diu que ell la portaria amablement a l'institut en la seua moto.

Poc a poc anaren agafant confiança ells dos i Sergi la porta a un lloc montanyos on caigueren de la moto i comenzen a pegar-se besades i fan l´amor; ella molt esglaiada perque sangrava molt, digué a Sergi que tornaren al poble.

Els pares de Sergi se n´adonen que el seu fill porta amb la moto a María a classe i li la lleven, perque diuen que es mala reputació per a ells que la gent el vegera amb María.

Des d'ahí María i Sergi desideixen escapar-se al viatje de fi de curs a Galícia i van preparanto tot per a la gran escapatòria.


Pujen tots a l´autobús i allí es troben ells dos, s´asenten junts i partixen cap a Galícia.

A l'arrivar a l'hotel els deixen un temps lliure on aprofiten per a escapar i viatjar a Canido on a mig kilometre hi havia un corralet vora platja on podien viure. Sergi anava cap a Canido a casa de la senyora Sturnina i el senyor Xan a per pa, però un dia anaren ells dos i els ancians els acomiadaren a quedar-se allí amb ells i aixi els ajudarien en les tasques.


Un dia un Bruno antic amic del senyor Xan els dona una volta a Sergi i a María amb el seu baixei durant una bona estona i a l'arrivar, una dona, veina dels ancians els va dir que tenien que fugir que la policia els buscava per Canido i que havien de fugir si no volien ser descuverts.

Fugiren a Vigo on escrigueren als seus pares unes postals i després anaren cap a La Corunya, allí compren una tenda de campanya per acampar i poder dormir, però María li entraren dolors al ventre. Al dia següent ana al metge i li diguen que estava envarassada.

Uns dies després arriva la noticia de la desaparició dels joves i el metge va avisa que els hi havia reconegut, i els descobriren a la tenda de campanya i tot seguit els tornaren a casa.


El pare de Sergi li pega una bufetada cuant el va vore, i després sel andugueren a casa, i també els pares de María que també anaren cap a casa.

Sergi estava castigat en sa casa sense poder eixir, solia descutir amb els pares pel que hi havia fet i perque s'anteraren que María estava envarasada.

A casa de María acudia un home de confiança sel pares de Sergi per a dir-los que lo millor era que María avortara, per a evitar mes problemes, que els pagarien una bona suma de diners, però u varen raxazar.

Sergi no podia resistir-ho mes, havia de vore a María, i un dia que sos pares no estaven es va escapar per anar a visitar-la. Cuant sos pares varen arrivar a casa i vegueren que Sergi no estava, el pare ana directament a casa de María. Al vorel allí, li entra molta rabia i la trague penganli una bona bufetada a Sergi i este cau a terra desnucat i mor.

María al temps, te al bebe i se'n va a viure am el seu germa major per a no tindre mals records, vegent sempre el xalet de Sergi enfront.

Entradas relacionadas: