Simó el zelota

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,93 KB

 

ReuníÓ INICI DE CURS.

Divendres 14 a Molins o Barcelona (en mans de la Marí Carmén). Ens trobarem cap a les 21’45 h.

Lluc 5, 1-8

En una ocasió, Jesús es trobava vora el llac de Genesaret, i la gent s'apinyava al seu voltant per escoltar la paraula de Déu. Llavors Veíé dues barques amarrades vora l'aigua; els pescadors n'havien baixat i rentaven les xarxes. Pujà en una de les barques, que era de Simó, li demanà que l'apartés una mica de terra, s'assegué i instruïa la gent de la barca estant.

Quan acabà de parlar, digué a Simó: -Tira llac endins i caleu les xarxes per pescar.
Simó li respongué: -Mestre, ens hi hem escarrassat tota la nit i no hem agafat res; però, ja que tu ho dius, calaré les xarxes.
Ho feren així, i van arreplegar tant i tant de peix que les xarxes se'ls esquinçaven. Llavors van fer senyal als companys de l'altra barca que vinguessin a ajudar-los. Ells hi anaren, i
ompliren tant les dues barques que quasi s'enfonsaven.

Després de les vacances en diferents estils i formats ens retrobem.

 A tots i totes ens agradaria que el grup de RdV fos una ajuda i un estímul, una font de reflexió, un espai per compartir la vida i la fe, un Març crític des de la estimació i la valoració de les persones. No sempre és així o no sempre ho és prou. El començament del curs sempre és un bon moment per calar de nou les xarxes, al grup i a la vida. Malgrat ens haguem escarrassat val la pena tornar-ho a fer perquè Ell ens ho diu . Tornem a la feina quotidiana i la majoria us escarrassareu a treballar! Tan de bo sapiguem fer-ho pujats a la barca del Jesús-company, malgrat molts dies ens passi com als de l’acudit !

Aquesta reuníó sempre és molt informal explicant anècdotes de les vacances i les comunicacions variades del curs que arrenca. Si us sembla bé començarem llegint el text i acabarem rellegint-lo i fent una pregària espontània entre tots.

En el mig podem compartir aquests punts.

  • Com m’ha anat “a mi” l’estiu? Compartir algun fet o experiència positiva
  • Com estic?
  • Quins objectius o reptes concrets em fixo en l’àmbit personal?
  • Quins objectius o reptes em fixo en l’àmbit col·lectiu (familiar, laboral, social, comunitari, lúdic, de moviment...(No cal concretar tots)).

Entradas relacionadas: