Tirant aL NORD D'África

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,09 KB

 

T

ercera part: Tirant a L'Imperi grec En derrotar els genovesos Tirant se'n va anar Cap a Constatinoble per ajudar l'Emperador a combatre els moros i el Gran Turc. Una vegada allí Tirant es va enamorar de Carmesina, la filla de l'Emperador, i Va declarar-li el seu amor. Però el cavaller se n'havia d'anar a lluitar contra Els moros i els turcs, als quals derrotà en nombroses ocasions. 

Entre batalla i batalla, es celebraven festes a La cort de l'Emperador. En una d'elles Estefania, donzella de Carmesina, es va Casar amb Diafebus.  La Viuda Reposada, una altra donzella de la Princesa, que estava enamorada de Tirant li va parlar a Carmesina malament del Seu estimat aconseguint que la princesa no volguera saber res més d'ell. Plaerdemavida, en veure Tirant malament va fer que Carmesina i el seu cavaller Passaren una nit tot sols perquè feren les paus. Després dakesta nit Tirant Es va trencar una cama botant des d'una finestra i no va poder anar a la Guerra.  L'Emperadriu enganyava el seu marit passant nits amb Hipòlit, unjove cavaller de la Cort. 

Quarta part: Tirant al Nord D'Àfrica  Tirant damunt d'una galera va aparèixer a Àfrica I va ser apressat pel Cabdillo que a la vegada el va deixar anar per la seva Virtut de cavalleria. En aquestes terres va evangelitzar molts moros. Després Va tornar a l'Imperi Grec. 

Cinquena part: Tirant torna a l'Imperi Grec  És el desenllaç. Al regne de Constantinoble, una altra vegada, tenien problemes amb els moros i Tirant els Ajuda a combatre'ls. Després de guanyar es va casar amb Carmesina; però va Emmalaltir molt greument i va morir. L'Emperador també va morir i Carmesina Veient tot això es va suïcidar. L'Emperadriu es va casar amb Hipòlit. 

Entradas relacionadas: