El viatge el viatge és bastant tranquil

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,43 KB

 
  Resum de l'obra

Hervé Joncour, de la mà de l'empresari Baldabiou, es converteix en un rodamón A la recerca de la més destacada seda que existia en el món, la Japonesa. Joncour es va veure en la Necessitat de viatjar fins a la vila de Hara Kei, al Japó, per Aconseguir milers ous sans que fessin possible rescatar el seu negoci i Altres filatures de Lavilledieu, el poble on vivia amb la seva esposa Hélène. Per a això ha de fer un extensíssim i pesat viatge que conclourà en terres estranyes i perilloses. Quan Fa el seu primer desplaçament descobreix que Hara Kei, el seu proveïdor De cucs de seda, té amb ell a una preciosa noia que destaca més Estranya per Hervé és que no té els ulls ametllats com la resta dels Pobladors d'aquell lloc, però, ella no coneix el seu idioma i no poden intercanviar ni una paraula, només mirades i altres gestos.
Quan Hervé part cap a casa només té un desig: tornar. Queda Enamorat apassionadament d'una dona desconeguda que viu a la fi del Món, i per ella és capaç de fer milers de quilòmetres en un viatge que Dura mesos. Un dia la jove li dóna el que ell Desitja, una simple nota amb uns caràcters japonesos, que fan Hervé Veure que l'interès és mutu, i ell queda marcat per sempre.
Però La guerra arriba a Japó, i els empresaris de Lavilledieu no volen Arriscar-se a donar els seus diners per a un comerç que té tan poc Futur.
No obstant això, Hervé s'imposarà davant Baldabiou per fer aquest últim viatge.
Mentrestant Seguirà dient-li a la seva dona Hélène quant la mestressa, i ella, Demostrarà fins al final dels seus dies que el seu amor és molt més Forta.

  

Entradas relacionadas:

Etiquetas:
hervé és seu seda per seda