El viatge el viatge és bastant tranquil

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,21 KB

 

RESUM DE L' ARGUMENT


Aquesta novel · la Tracta sobre un professor anomenat Otto Lidenbrock , i el seu nebot anomenat Axel que contracten un guia islandès anomenat Hans per fer el viatge que va fer Arne Saknussemm . Aquest viatge es tracta d'accedir al centre de la Terra a Través d'un volcà anomenat Sneffels , en el transcurs d'aquest viatge els Ocorren diverses aventures .

PRINCIPALS PERSONATGES


OTTO Lidenbrock : Aquest home és professor que estudia Els minerals , juga un paper molt important ja que ell descobreix els documents , els desxifra , etc . Sembla que no té sentiments però quan Axel s'extravia Dóna mostres de sensibilitat .

AXEL : Aquest home és el nebot del professor Lidenbrock , és important perquè és el Narrador i compte les coses segons el seu punt de vista : els seus sentiments , Les seves pors , les seves penes ... Fa la sensació que no li fa molta gràcia Aquest viatge , però , per alguna raó , es veu obligat a obeir al seu oncle .

HANS : Aquest home té una personalitat característica , durant tota la novel · la Demostra una passivitat completa, no té pors , no se sorprèn , no s'excita ... Excepte en una ocasió , quan Axel es recupera de la seva forta caiguda , mostra Sensibilitat al somriure al veure recuperat .

DESCRIPCIÓ DEL MEDI FÍSIC

Aquesta història es desenvolupa a l'interior de la Terra , per tant la vegetació no és molt abundant ( excepte en el mar Lidenbrock ) el relleu són les galeries per les quals caminen. 

Entradas relacionadas: