El viatge el viatge és bastant tranquil

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,59 KB

 

Una pastera amb dotze immigrants arriba a la costa andalusa. Dos d'ells, l'Akram i el seu Cosí Abdallah volen fer un llarg Camí fins arribar a París, la ciutat desitjada pels dos i lloc on viuen els seus oncles. Només arribar a la costa els policies atrapen a tots els passatgers de la pastera, tots menys l'Akram, que s'amaga en un petit sot per fer d'amagatall.

l'Akram és un Marroquí nascut a Tànger. Ell té els cabells rossos, ja que la seva mare era de Síria i va morir ara fa un parell d'anys. El seu pare, abans de deixar-lo, li va regalar una pinta i unes sabates netes perquè fes bon aspecte. El matí següent, l'Akram fa amistat amb una noia de Bilbao que passa les vacances a Tarifa, la Nerea. Passen tota una tarda junts i decideixen que un camioner amic de la Nerea el portarà fins a Màlaga. La Nerea i l'Akram s'enamoren i ella li posa una nota a la jaqueta de l'Akram dient-li que està enamorat d'ell però que no s'atreveix a dir-ho davant la cara del noi. Malauradament, l'Akram tira aquest paper al arribar a Màlaga sense voler. Allà entra en un bar anomenat Bar Àfrica. Allà hi ha uns homes d'aquells als que els hi agrada fer guerra. Reben molt bé l'Akram, al veure com és de ros i li diuen que volen ficar una bomba a un club Marroquí, a València. A l'Akram li va molt bé per avançar quilòmetres, tot i que té por d'aquells homes. Ell s'ofereix a posar la bomba hi demana ajut a les persones del local. El amo, un home anomenat Vincent, decideix avisar a la policia i porten la bomba en un solar sense perill. Després d'això, detenen els delinqüents i un camioner anomenat Juli el porta fins a Barcelona. Després de el viatge, l'Akram se'n va a una discoteca i coneix en Dani i les seves dos amigues, la Sara i la Natàlia.

Es fan molt amics i en Dani, que és un noi que va de discoteca en discoteca, es decideix a portar-lo fins a Puigcerdà. Durant el viatge, l'Akram troba dins la seva bossa la jaqueta de l'Abdallah molts diners, els suficients per poder continuar el viatge a París sense en Dani. Però en Dani diu que com amic de l'Akram el portarà fins a París. I allà passarà uns dies a casa dels oncles.

Al final, l'Akram envia una carta a la Nerea demanant-li perdó per que el noi li va dir que era Parisenc i que es deia Karl però la veritat és que es diu Akram, que és Marroquí i que fins fa molt poc no havia trepitjat terra francesa.

Entradas relacionadas:

Etiquetas:
a¡hahhaha