Descargar El cafe de la granota pdf

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 3,7 KB

 

Montserrat Roig(1946-1991): periodista, escriu ficció. Obres: Els Catalans als Camps Nazis, Volia olia recuperar la memòria de la petita burgesia de l’Eixaplmple amb obres com: Ramona Adéu i El temps de les cireres.

Quim Monzó(1952): neix a BCN joventut com a reporter i autor d’obres experimentals. Obres: L’udoldel griso, Uf, va dir ell i novel·les com : La Magnitud de la tragèdia i reculls de contes com : Olivetti, Moulinex i EL perquè de tot plegat. Fa un recull de contes anomenat Vuitanta-vuit contes. Escriu parodies.


Manuel Pedrolo(1918-1990): neix a les Garrigues. 1943 va a BCN a dedicar-se a la literatura on va ser gran traductor. La seva obra va des de la poesia i el teatre, però té més èxit amb les novel·les, on va volgué explorar temes, corrents, gèneres, on toca el tema de la solitud de l’individu. Obres: Cendra per Martina, Avui es parla de mi, Totes les bèsties de càrrega i el Manuscrit del segon origen: de ciència ficció.

Jesús Moncada(1941-2005): Autor vinculat a la traducció i la creació. Recull de narracions: Contes de la mà esquerra, El Cafè de la Granota. Novel·les: Camí de Sirga, La Galeria de les Estàtues. Moncada recrea el paisatge de la seva infantesa, ell neix a Mequinensa, poble inundat per fer un envasament i referent per les seves històries, don farà un món literari on els seus habitants seran els protagonistes

Entradas relacionadas: