Mecanoscrit de segon origen

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 4,27 KB

 

El llibre comença mostrant com l'Alba, en un intent de salvar en Dídac, el seu veí negre, de morir ofegat, provoca la seva supervivència en un món desert, sense habitants, car tots moren a causa d'uns platellets extraterrestres, però l'Alba i en Dídac són inmunes als platellets perquè en aquell moment eren dins l'aigua. En veure tothom mort, agafen la cadernera d'en Dídac, provisions, coses vitals per viure i se'n van al bosc. Allà troben una cova on hi passen uns quants mesos, ja condicionada com una casa, plena de tot el necessari. Allà aprofiten per llegir llibres, l'Alba de medicina, i en Dídac de mecànica. L'Alba es va un esquinç i es recupera, i el mateix passa amb en Dídac, que agafa el xarampió.

Un dia, explorant el bosc, veuen una masia en la qual s'instal·len. Hi troben gallines i les preparen per poder menjar ous. Allà intenten treure fruits del el camp per tal de poder alimentar-se, ja que el menjar de les botigues no dura en bones condicions per sempre.

I es allò que, acostant-se per a veure uns estranys aparells extraterrestres, veuen un extraterrestre rondant pel voltant de la masia amenaçadorament, el qual no tenen més remei que matar-lo i treure-li l'arma. Llavors pensen en tornar a la cova, perquè és més segur.

Desprès d'un temps, tornen a la masia per agafar el tractor i visiten les poblacions properes. Llavors veuen l'abast de la catàstrofe. Mica a mica s'acosten a Barcelona. Poc abans de entrar-hi, troben una roulotte que el serveix de casa portàtil.

Ja a Barcelona, s'apoderen d'un jeep que és més manejable que el tractor. Troben un terreny que els serveix per a l'agricultura. Van a buscar un camió que converteixen en rebost.

Van cercant les biblioteques per tal de salvar llibres per que els puguin llegir les futures generacions. Van improvisen una biblioteca on els van guarden.

Quan van per els carrers de la ciutat, veuen un llençol que diu: “Aquí hay superviventes!”. Troben una dona que fa poc que és morta. En el seu diari diu que abans de veure la catàstrofe, era banyant-se a la platja.

Tenen l'idea de començar un documental de tot el que ha succeït, d'anar fotografiant. Troben un home que s'ha suïcidat perquè no aguantava estar sol.

En Dídac té la idea de fer anar els avions de l'aeroport, però ho deixa córrer pel perill, tal com li indica l'Alba.

En canvi, decideixen que un vaixell és més segur i, després dels preparatius, van a la recerca de més persones que poden haver sobreviscut com ells.

En una de les platges, ambdós perden la virginitat i decideixen tenir uns quants fills. En arribar a una de les ciutat del viatge, es troben amb tres homes que volien violar l'Alba i matar en Dídac, però l'Alba, que té l'arma extraterrestre amagada a la màniga de la camisa, els calcina sense que tinguin temps a disparar.

Durant el camí de tornada a casa, troben una dona que s'ha tornat boja i la deixen. Més tard se n'assabenten que l'Alba està embarassada.

En arribar a Barcelona, es tornen a instal·lar en la roulotte. Llavors s'adonen que a la terra on tenen la roulotte, no hi queda cap cultiu.

Al cap de uns quants mesos, l'Alba té el fill i tots dos s'hi dediquen i li fiquen Mar.

Llavors en Dídac té la idea de fer electricitat amb els motors del avions i s'en va a buscar llibres a la biblioteca per poder-ho fer. A la nit de la seva marxa, el noi no torna. L'Alba va a buscar-lo però el troba sota un sostre que s'ha enfonsat, amb el noi mort.

ALBA:

Una noia de 14 anys, amb els cabells foscos, acostuma a

bruses amb shorts. No te vergonya d'ensenyar el seu cos

nu. Molt previsiva, ja que al principi ho va organitzar tot

per anar a viure al bosc i per el dia de demà.

Van començar una relació mare - fill i van acabar amb una

relació d'home - dona.

DÍDAC:

Un noi de 9 anys, negret, de mare blanca i pare negre.

Un noi marginat per els altres nens blancs.

Feia moltíssimes preguntes, ja que per la seva edat, no sap

sabia gaire cosa, no havia acabat l'escola...


Entradas relacionadas: