Mort a 6.25

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,85 KB

 
La mort a sis vint-i-cinc.
Capítol 1
En aquest capítol es descriu un partit al pavelló olímpic de Badalona, en el qual el DKV Joventut s'enfrontà contra el Dynamo de Moscou quedant amb els marcadors 96-93, de manera que el DKV va guanyar gràcies a les anotacins del Ray Barbosa, el jugador estrella de l'equip. A les graderies tot era alegria i festivitat, però hi havia un petit grp de seguidors radicals que intentaven provocar enfrentaments.
Capítol 2
Mentre avançava el partit, un grup radical format per 15 nois i noies, no parava de saltar, cridar i beure una barreja d'anis del mono i refres de llimona a la qual anomenaven Monki. Amb els efectes d'aquesta beguda i de la seva còlera continguda, aquest grup s'anava posant violent, fins al punt en què alguns components del grup (en Max,en Tim i en Ben) volien donar-li una pallissa a un seguidor del Dynamo de Moscou. Per sort, gràcies a la vigilància d'una parella de Mossos d'Esquadra, els nois no se'n van atrevir a fotre-li la pallissa.
Capítol 3
Els vestidors del pavelló s'omplien de periodistes per a entrevistar a en Ray, el qual intentà respondre a totes les preguntes. Mentrestant en Kevin Saphiro, l'antic estrella del DKV estava ple d'odi envers en Ray Barbosa. Al partit que van jugar contra els Denver Nuggets, amb els quals van quedar 72-73, en Kevin anava a fer cistella encara que el públic li demanés a en Ray que llancés, però l0'odi d'en Kevin era tal, que aquest decidí tirar encara que va fallar i després en Ray marcà cistella.

Entradas relacionadas: