Tirant és ferit d'amor per una fletxa que li va disparar la deessa Venus

Clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,74 KB

 

Capítol 117

Tirant arriba a Constantinoble. L'Emperador el presenta a l'emperadriu que Està de dol i s'havia tancat en una cambra fosca per la mort del seu fill a Mans dels turcs en un combat. Tirant en veure l'Emperadriu trista per la mort Del seu fill, i perquè té por de caure presonera dels turcs, li diu unes Paraules per consolar-la per la pèrdua del seu fill i l'hi aconsella deixar D'estar trista i abandonar el seu dol per la mort del seu fill en el combat.

118: Com Tirant va ser ferit Al cor amb una fletxa que li tirà la deessa Venus perquè mirava la filla de L'emperador

L’emperador estava Parlant amb Tirant però ell estava concentrat mirant a Carmesina perquè estava Mig descordada i Tirant li mirava els pits. Llavors Carmesina s’emportà L’emperador fora d’aquella cambra i el capità es va emportar l’emperadriu en Una altra cambra. Llavors Tirant li va dir a Ricard que no creia que hi Haguessin “tantes coses admirables” (referint-se a Carmesina).

Tirant Va anar a una altra cambra i es a estirar al llit. Li van dir d’anar a sopar Però ell va dir que li feia mal el cap. Diafebus, cosí de Tirant, va demanar a tirant quin mal tenia per donar-li un remei però Tirant li va dir que estimava. Diafebus, veient la vergonya que tenia, li va dir que cap força humana podia Resistir l’amor i la cura que li va donar, va ser una carícia i llavors es van Posar a parlar.


Entradas relacionadas: