El vigilant en el camp de segol resum

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,75 KB

 
El vigilant en el camp de sègol.
Descriu de manera detallada el personatge principal de l'obra: Holden; també conta tres anècdotes que il·lustrin el seu caràcter.
Noi més o menys problemàtic, que duu malament els estudis. Estima molt a la seva família i sobretot a l'Allie que esta mort i a na Phoebe que és la seva germana petita. Crec que de alguna manera es sent culpable de la mort del seu germà, la qual cosa va fer que s'unís amb els seus altres germans. Esta enamorat d'una noia a la que no pot tenir, i té una noia de la qual no esta enamorat. 1 (quan l'expulsaren de Pencey), 2 (quan arribà a casa del seu professor d'història, el senyor Spencer) i 3 (quan s'anà amb Ackley i Mal a dinar hamburgueses). Explica el títol del llibre. El títol del llibre fa referència a un poema que s'explica al llibre, que tracta sobre un vigilant a un camp de sègol, que vigila que els nois no hi caiguin pel precipici i protegeix a na Phoebe perquè pensa que és molt inmadura.

Què li passa a Holden al final del llibre quan retorna a casa amb la seva germana Phoebe? Després d'agafar uns xigarros del seu pare va tornar a la habitació per continuar parlant, mentres ella estava empipada perquè se n'havia adonat de que li havíen expulsat del col·legi. Phoebe va preguntar-li que volia ésser de major i ell li va contestar que volia ser vigilant a un camp de sègol. Quines dones coneix en Holden al llarg de la història i quina opinió té de cadascuna? Coneix a na Jane que ell pensa que és el seu amor real (per mor de que no ho conti). També coneix a Sunny una prostituta, ell pensa que és molt precipitada i no empra els seus serveis però, la paga. Una altra noia és na Sally, una noia molt amable amb la que acostumava a anar al teatre.

Entradas relacionadas: