Rotació triennal amb guaret

Enviado por Janis y clasificado en Ciencias sociales

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,37 KB

 

Antic Règim: Definim les societs europees de l'Edat Moderna que continiaven mantenint un model de vida basat en l'economia agraria de tipus senyorial, l'absolutisme monarquic i la societat estamental

Agricultura de subsistencia: es un sistema de conrreu basat en la rotació trienal amb guaret. S'orientaven a l'autoconsum. La crisi de subsistencia son els períodes d'escasetat d'aliments i de puges de preus.

Monarquia absoluta: El rei tenia tot el poder absolut. Concentrava tots els poders en la persona del rei i no retia comptes a ningú.

Rotació trienal: Tenia trafic d'esclaus de raça negra un dels seus elements ecencials. Els esclaus eres recollits a África, traslladats a América en unes condicions penoses i venuts allà per treballar de manera infrahumana a les plantacions agrícoles.

La societat estamental estava dividida en dos estaments: privilegiats: Eren el rei la noblesa de cort i el alt clero, tenien una vida molt ociosa ja que tenien el banc reervat a les esglésies... El clero també vivia de les rendes derivades de l'explotació. No privilegiats:Eren la majoria de la població. La burgesia incloia els grans artesans , els comerciants i les banquers.

Entradas relacionadas: