Un negre amb un saxo resumen

Clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,55 KB

 
ferran torrent:
la seua tendensia literaria es periodista i escritor. L'obra es duna noela no empreñeu el comisari,un negre amb saxo(1989).Com a periodista es consta la seua presensia en els mitjans de comunocasio a traves d'artistes,croniques i comentaris.En els últims añs ha escrit una triogia de grax exit ,que presenta ,de forma caricaturistzada, la societat valenciana actual. A participat en diversos guions de radio i cinema!
Joan palau i fabre
(1917)es un poeta,narrador,assegiuesta i dramaturg.Es considerat un dels maxims exsperts internacionals sobra l'obra i la personalitat d Picassó,de les quals ha fet estudis que han estat traduits a una desena de llengües.Ha estat guardat amb diversos premis,ha traduit obres de rimband i de balzac,les seues obres son: poetica a poema de l'alquimista i les proses sobre arts i literatura a quaderns de l'alquimista.
merce rodera:
1908.1983,deixa de anar a lescola molt petita i passa una infansia solitaria lluitada al somni i a la lectura,les seues obres:vint_i_dos contes(1958),la plaça del diametre i emblematica.El carrer de les camelies (1966).Amb mirall trencat (1974),acabada a romanyia de la selva (girona) començaria la seua etapa de vallesa.

Entradas relacionadas: