Apuntes, resumenes, trabajos, examenes y problemas de Otras lenguas extranjeras de Oposición

Ordenar por
Materia
Nivel

Llenguatge connotatiu

Clasificado en Otras lenguas extranjeras

Escrito el en catalán con un tamaño de 5,29 KB

El llenguatge es un mitja que permet als humans relacionar-se i establir vincles els un amb els altres. Les llengües permeten la comunicació oral i escrita.La comunicació es la capacitat que permet als éssers vius relacionar-se amb el altrrs i amb el medi, la comunicació es du a terme gracies a codis lingüístics, les llengües. Emissor,receptor,missatge,codi,canal,referent,espai i temps. La retroalimentació es quan el emissor fa servir un codi per emetre un missatge i els missatge es contestat per el receptor desores daverloescoltat i entes i es converteix en emissor. Funcions del llenguatge: referencial, intercanviar informació, expressiva, expressar emocions, conativa, manar i aconsellar, fatica, interaccionar socialment , poetica,... Continuar leyendo "Llenguatge connotatiu" »

El teatre caramar pere calders

Clasificado en Otras lenguas extranjeras

Escrito el en catalán con un tamaño de 957 bytes

1. Parla amb el seu subconscient. Narrador intern/protagonista


2. Caract. Humor reflexiu, fina ironia i imaginació desbordant. El primer arlequí, La Glòria del doctor Larén, Crónica de veritat oculta, L'ombra de l'atzara.

3. Pere Calders vol representar el dia a dia (realitat quotidiana) a través del guix que es converteix en un eina màgica. Fa un dibuix a la paret amb el pom, i al obrir el seu subconscient sen't va perquè el molesta, però més tard torna amb ell. 

4. Està en cursiva quan parla el seu subconscient.

El registre literari

Clasificado en Otras lenguas extranjeras

Escrito el en catalán con un tamaño de 8,58 KB

Registres lingÜistes : és lús que cada parlant fa de la Llengua. El domini de la llengua i dels seus registres que té un usuari, i que Li permet adaptar-se a cada acte comunicatiu, es coneix com a competencia ComunicativaTEMA: és allò a que es refereisx el missatge. Son molts Diversos: Els temes generals que fan referencia a la vida quotidiana i a les Coses mes comunes com el vocabulari habitual i els temes especialitzats que són Aquells que requereixen un vocabulari especific


CANAL: és el mitjà a travès del qual es transmet el Missatge: l´oral i l´escri. L´elecció d´un canal, determinarà el grau de Presentacióo d´improvisació del nostre Missatge


GRAU DE FORMALITAT: és necessària la presencia d´un Receptor. La relació... Continuar leyendo "El registre literari" »